Susanne Kaluza


Kvinneguiden

Som redaktør i Kvinneguiden har Kaluza gjennomført en total omlegging av den redaksjonelle profilen, noe som har ført til en økning både i antall brukere, sosial trafikk og lesetid.

Kaluza har blitt kåret til en av Norges mektigste kvinner av Kapital i 2014. Gjennom kampanjene mot reservasjonsretten i 2013 og Kryss kvinner inn i 2015 har hun satt politisk dagsorden via digitale medier. Hun har skrevet flere bøker om morsrollen og travle familier og har arbeidet som journalist i over ti år.

Hør Susanne Kaluza på PRESS

01. des.

Kvinneguiden: Fra klikk til journalistikk

Susanne forteller om den redaksjonelle snuoperasjonen som tok Kvinneguiden fra “Smink deg som stjernene” til lange artikler om ufrivillig barnløshet, en omlegging som har gitt resultater. Kvinneguiden leses mer, deles mer og engasjerer mer enn før.

Hun kommer til å snakke om hvordan ta både journalister og lesere på alvor, en motstemme til alle som tror at nettavisenes fremtid er artige bilder av katter. Hun kommer til å snakke om endring av kildepolicy i en internasjonal tidsalder og ikke minst: Hvordan den redaksjonelle prosessen ser ut når du ikke bare har et vanskelig kommentarfelt, men et helt forum med aktive debatanter.