Mari Hæreid


Mari er markedsansvarlig i VIO og har bakgrunn i Industriell økonomi og teknologiledelse, og master fra NTNUs Entreprenørskole. Sammen med makker Agnes vil hun snakke om reisen til den norske magasindisrutøren VIO.

Mari er en aktiv jente som foretrekker en utfordrende surfeøkt, og tar en rå backflip på snowboard. Sånn pusher hun seg selv også i gründerhverdagen. Mari er også blant fire i det norske gründermiljøet som blogger for DN Gründer.

Hør Mari Hæreid på PRESS

01. des.

Gründere vil digitalisere magasinbransjen

VIO er “Netflix” for magasiner. På VIO finner du artikler fra et bredt utvalg magasiner samlet på én felles digital plattform. Gjennom et månedlig abonnement gir VIO lesere ubegrenset tilgang til magasinjournalistikk.

Teamet bak VIO har pilotavtaler med flere av de ledende mediehusene i Norge, og tester nå innholdet deres i en prototype med 1000+ brukere. Men reisen hit har vært utfordrende. Agnes og Mari i VIO vil snakke om hvordan de har lært å navigere det norske medielandskapet, hvordan de utvikler produktet sitt med et kundesentret fokus og hvordan VIO vil styrke den norske magasinbransjen.