Agnes Dyvik


Agnes er gründer av og daglig leder i VIO. Hun har bakgrunn i Business og administrasjon fra CBS i København, og master fra NTNUs Entreprenørskole. Sammen med makker Mari vil hun snakke om reisen magasindistruptøren VIO har hatt.

Agnes er tidligere norgesmester i windsurfing, og har vært aktiv hundekjører. Dette har gitt Agnes evnen til å takle motgang og være ambisiøs - noe som kommer godt med når man skal jobbe med innovasjon i en godt etablert bransje.

Hør Agnes Dyvik på PRESS

01. des.

Gründere vil digitalisere magasinbransjen

VIO er “Netflix” for magasiner. På VIO finner du artikler fra et bredt utvalg magasiner samlet på én felles digital plattform. Gjennom et månedlig abonnement gir VIO lesere ubegrenset tilgang til magasinjournalistikk.

Teamet bak VIO har pilotavtaler med flere av de ledende mediehusene i Norge, og tester nå innholdet deres i en prototype med 1000+ brukere. Men reisen hit har vært utfordrende. Agnes og Mari i VIO vil snakke om hvordan de har lært å navigere det norske medielandskapet, hvordan de utvikler produktet sitt med et kundesentret fokus og hvordan VIO vil styrke den norske magasinbransjen.